Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Suklaareunat kakkuun








  1. Leikkaa leivinpaperista tai vähän paksummasta muovista kakun reunan korkuiset kaksi suikaletta niin, että molemmat suikaleet ylettyvät reilusti puoli kakkua ympäri. Merkitse suikaleisiin tussilla, miten pitkän pätkän koristetta tarvitset. 
  1. Laita suikaleet leivinpaperiarkin päälle ja kiinnitä ne siihen teipillä.
  1. Sulata suklaa vesihauteessa ja laita se leivinpaperitötteröön.                                                       
  1. Pursota suklaalla tiheä ristikko niin, että se ylettyy vähän alustana olevalle leivinpaperille. 
  1. Anna koristeiden hieman jähmettyä, mutta ei kuitenkaan liikaa                                                  
  2. Ota pois ensimmäinen suikale alustasta, pingota se aluksi kakun reunaan ja asettele se kauniisti toisen puoleen kakkua. Paina pintaan kiinni. Toista sama toiselle suikaleelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti