- Leikkaa leivinpaperista tai vähän paksummasta muovista kakun reunan korkuiset kaksi suikaletta niin, että molemmat suikaleet ylettyvät reilusti puoli kakkua ympäri. Merkitse suikaleisiin tussilla, miten pitkän pätkän koristetta tarvitset.
- Laita suikaleet leivinpaperiarkin päälle ja kiinnitä ne siihen teipillä.
- Sulata suklaa vesihauteessa ja laita se leivinpaperitötteröön.
- Pursota suklaalla tiheä ristikko niin, että se ylettyy vähän alustana olevalle leivinpaperille.
- Anna koristeiden hieman jähmettyä, mutta ei kuitenkaan liikaa
- Ota pois ensimmäinen suikale alustasta, pingota se aluksi kakun reunaan ja asettele se kauniisti toisen puoleen kakkua. Paina pintaan kiinni. Toista sama toiselle suikaleelle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti