Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Vegaaninen juustokakku

Tässä vielä vegaaninen juustokakun ohje Animalian leivoskilpailun satoa:


Pohja:
1 pkt Digestive-keksejä
0,5 dl margariinisulaa tai rypsiöljyä
1,5 ananasmurskapurkin mehut

Täyte 1:
2 prk ananasmurskaa valutettuna

Täyte 2:
1 prk Tofutti-tuorejuustoa
2 pkt GoGreen-kauravaniljakastiketta
2/3 puolen litran Alpro Yofu -purkista
1 dl perunajauhoa
1 dl tomusokeria
vaniljasokeria
2 ruokalusikallista sitruunamehua

Ohje:
Murenna keksit ja sekoita niiden joukkoon margariinisula ja ananasmehupurkista valutettu ananasmehu. Painele pohja pyöreän vuoan tai irtopohjavuoan pohjalle. Levitä ananasmurska pohjan päälle. 
Sekoita juustotäytteen ainekset tasaiseksi massaksi ja kaada ananasmurskan päälle. Siirrä jääkaappiin 15 minuutiksi. Paista kakku noin 160 asteessa 40-45 minuuttia. Jäähdytä useita tunteja tai yön yli jääkaapissa ja tarjoile vadelmien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti