G L V
noin 380 g reilun kaupan tummaa suklaata (70% kaakaota)
100 g margariinia
1 rkl siirappia
½-1 dl rusinoita
1 dl kookoslastuja tai hiutaleita
½ dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dl makadamiapähkinöitä tai reilun kaupan cashewpähkinöitä
pari gluteenitonta piparia
- Vuoraa leipävuoka tuorekelmulla.
- Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää mukaan margariini ja siirappi. Halutessasi tasaisen massan, voin varmuuden vuoksi vatkata margariinin ja siirapin sulan suklaan joukkoon.
- Murenna keksit ja lohko isommat pähkinät pieniksi.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kumoa vuorattuun vuokaan. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin kovettumaan ainakin pariksi tunniksi.
- VINKKI: Kokeile kakkua erilaisilla pähkinöillä, kuivahedelmillä ja vaikka lakritsilla höystettynä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti