Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Muorin munakas




















G

3 keitettyä perunaa
2 keitettyä porkkanaa
2 dl herneitä
8 luomukananmunaa
1 dl luomukermaa tai soijamaitoa
2 dl vahvaa juustoraastetta
1 tl yrttisuolaa
2 tl rouhittua mustapippuria

Paistamiseen: Rypsiöljyä tai luomuvoita

  1. Munakkaaseen voi laittaa edelliseltä aterialta jääneitä tähteitä; pastaa, vihanneksia, tofua.
  2. Kuutioi perunat ja porkkanat.
  3. Sekoita kananmunat ja kerma. Lisää mausteet ja juureskuutiot.
  4. Lorauta öljyä paistinpannuun tai kasariin. Paista munakas kauniin ruskeaksi. Jos saat käännettyä annoksen, paista toiseltakin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti