Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Pehmeään tofuun tehty kahvikakku


G L V

200 g maidotonta margariinia
2½ dl reilun kaupan sokeria
1 pkt (300 g) pehmeää tofua
3½ dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
5 tl leivinjauhetta
1 dl reilun kaupan pikakahvijauhetta
1 rkl tomusokeria
1 dl luomumaitoa tai kauramaitoa

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Vatkaa margariini ja sokeri.
  3. Vatkaa joukkoon pehmeä tofu.
  4. Sekoita erillisessä astiassa kuivat ainekset ja vatkaa mukaan.
  5. Lisää joukkoon maito.
  6. Voitele ja sokeroi kakkuvuoka. Paista uunissa 1 tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti