Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Tertin Kartanon lähiruokaa


Olen varsin ihastunut Tertin kartanoon ja sen lähiruokaan. Tuliaisiksi ostan usein heidän yleispätevää mustaherukkahyytelöä ja näkkileipäänsä. Jos herukkahyytelöä ei pääse Mikkelistä asti hakemaan, voi sitä tehdä "KOTI-ruokaa koko perheelle"-keittokirjani reseptillä. Näkkileipä tekee kauppansa iltapalalla ja maistuu ihanalta haudutetun luomu- ja reilun kaupan Darjeeling-teen kanssa. Kokeile näkkärin kanssa pestoa tai oliivitahnaa. Sain juuri tietää, että tuo näkkäri leivotaan yli 100 vuotta vanhaan juureen - ajatella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti