Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 8. toukokuuta 2010

Banaaniletut


















G L 

3 reilun kaupan banaania
2 rkl margariinia
3 luomukananmunaa
5 dl soijamaitoa
2 dl vehnäjauhoja tai 2½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
2 rkl reilun kaupan sokeria
1/4 tl suolaa
  1. Muusaa banaanit. 
  2. Sulata margariini.
  3. Vispaa keskenään muusatut banaanit, kananmunat, margariinisula ja soijamaito.
  4. Sekoita kuivat ainekset erillisessä astiassa ja vispaa joukkoon. 
  5. Paista paistinpannulla tai lettupannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti