
Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
maanantai 24. toukokuuta 2010
Juustokakun valmistuksen aakkoset osa 2
Kun pohja on valmis, vatkataan juustokakun täyte, sekoitetaan mustikat joukkoon ja kaadetaan muruseoksen päälle. Sitten paistumaan ja lopputuloksena on juustokakku, jonka kauneutta ei kauan ehdi ihmetellä, sillä "katoamisennätys" on ollut 12 minuuttia siitä kun se on pöytään kannettu.


Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti