Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 25. toukokuuta 2010

Kierrätys-perunamunakas


Sarjassamme kierrätysruokaa:
G L

2 edelliseltä aterialta jäänyttä keitettyä perunaa
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl rypsiöljyä
1 tl yrttisuolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
5 luomukananmunaa



  
  1. Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Purista valkosipulinkynsi.
  2. Kuullota sipulisilppu kasarissa rypsiöljyssä. Lisää perunaviipaleet. 
  3. Ripottele mausteet perunoiden ja sipulisilpun sekaan. 
  4. Riko ja vatkaa hetki kananmunia erillisessä astiassa. 
  5. Kaada seos perunoiden päälle. Paista miedolla lämmöllä.
  6. Aseta lautanen kasarin päälle, käännä pannu ja lautanen ylösalaisin, jotta saat munakkaan siirtymään lautaselle. Liu'uta munakas lautaselta takaisin kasariin ja paista toiseltakin puolelta. 
  7. Tarjoa lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti