Sarjassamme kierrätysruokaa:
G L
2 edelliseltä aterialta jäänyttä keitettyä perunaa
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
2 rkl rypsiöljyä
1 tl yrttisuolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
5 luomukananmunaa
- Kuori ja viipaloi perunat ja sipulit. Purista valkosipulinkynsi.
- Kuullota sipulisilppu kasarissa rypsiöljyssä. Lisää perunaviipaleet.
- Ripottele mausteet perunoiden ja sipulisilpun sekaan.
- Riko ja vatkaa hetki kananmunia erillisessä astiassa.
- Kaada seos perunoiden päälle. Paista miedolla lämmöllä.
- Aseta lautanen kasarin päälle, käännä pannu ja lautanen ylösalaisin, jotta saat munakkaan siirtymään lautaselle. Liu'uta munakas lautaselta takaisin kasariin ja paista toiseltakin puolelta.
- Tarjoa lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti