Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Appelsiini-suklaakastike




noin 3 dl annos
G L V

100 g reilun kaupan raakaruokosokeria
4 rkl vettä
200 g reilun kaupan tummaa suklaata
25 g maidotonta margariinia
½ reilun kaupan appelsiinin mehu





  1. Mittaa sokeri ja vesi kattilaan. Hämmennä pienellä lämmöllä, kunnes sokeri on sulanut veteen. 
  2. Paloittele suklaa ja margariini. Lisää pala kerrallaan sokeriveteen. Sulata. Älä anna seoksen kiehua.
  3. Purista appelsiinimehu ja lisää joukkoon. 
  4. Tarjoile lämpimänä jäätelön tai hedelmien kera.

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti