Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
perjantai 4. kesäkuuta 2010
Itsetehty vaniljasokeri
G L V
Säilytä käytettyjä vaniljatankoja suljetussa sokeriastiassa, niin sokeriin tarttuu ihana aromi. Voit myös hienontaa käytetyn vaniljatangon sokerin kanssa tehosekoittimessa ja siivilöidä kannelliseen astiaan.
Tunnisteet:
itsetehty vaniljasokeri,
vanilja,
vaniljasokeri,
vaniljatanko
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti