Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Jääsitruunavesi


Tarjoile kesällä paljon vettä, jotta nestetasapaino säilyy kehossa. Kesällä saattaa tulla myös syötyä huomaamattaan paljon suolaista, joten vesi on parasta juomaa. Mausta vesi sitruunalohkoilla, kurkunsiivuilla tai marjoilla. Ennen veteen lisäämistä pese sitrushedelmät hyvin ja suosi luomua. Helteen yllättäessä lisää juomaan jääpaloja.

2 kommenttia:

  1. Oma lempparini on puolukkavesi eli lisään jäisiä puolukoita veteen. Ne eivät rikkoudu kovin herkästi, mutta tuovat ihanan maun mukanaan. Ja tirskahtavat mainiosti hampaiden välissä. Lapset tulevat juoneeksi tarpeeksi myös, kun metsästävät marjoja vedestä:)

    VastaaPoista