Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
torstai 10. kesäkuuta 2010
Keltuaisten hyötykäyttö
Älä heitä edellisen ohjeen kananmunista keltuaisia pois. Ne voi hyödyntää munakkaaseen, kakkutaikinaan, pullanvoiteluun tai majoneesiin. Keltuaiset säilyvät pari päivää jääkaapissa - lisää hieman vettä ja kelmuta muovilla.
Tunnisteet:
keltuaisten hyötykäyttö,
kierrätysruoka,
luomukananmuna
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti