Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Mahtavaa - onneksi jotkut hyvät asiat pysyvät 'muodissa' :)
VastaaPoistaLuin tänään Iltalehdestä että suosittelet soijakerman käyttöä. Oletko koskaan katsonut tuoteselostetta? Miksi tärkkelystä ja siirappia? Kyllä aito kerma on aina aitoa kermaa, varsinkin kun eläinrasvat on uusimmissa tutkimuksissa todettu terveellisiksi.
VastaaPoistaVesi, kuoritut soijapavut (4%), kasviöljy, muunnetut tärkkelykset: tapioka ja maissi , fruktoosi-glukoosisiirappi, emulgointiaineet: E473 ja lesitiinit, stabilointiaineet: ksantaanikumi, guarkumi ja karrageeni, merisuola, aromi, hapettumisenestoaine: tokoferoliuute.