Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
tiistai 6. heinäkuuta 2010
Oliiviöljyä ja balsamicoa leipä rakastaa
Kesällä salaatin kaveriksi kannattaa kattaa lautanen, johon lorautetaan oliiviöljyä ja balsamico viinietikkaa tai balsamico siirappia. Leipä dipataan siihen, eikä voita tarvita. Oliiviöljy ei härskiinny, eikä sula. Ja sydän tykkää:)
Tunnisteet:
balsamico siirappi,
balsamiviinietikka,
leipä,
oliiviöljy
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti