Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Oliiviöljyä ja balsamicoa leipä rakastaa





Kesällä salaatin kaveriksi kannattaa kattaa lautanen, johon lorautetaan oliiviöljyä ja balsamico viinietikkaa tai balsamico siirappia. Leipä dipataan siihen, eikä voita tarvita. Oliiviöljy ei härskiinny, eikä sula. Ja sydän tykkää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti