Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Suositaanpas salaattia


Oh, mikä SALAATINKASTIKE

1 valkosipulinkynsi
½ sitruunan kuori ja mehu
1 rkl jauhettua juustokuminaa
2 tl paprikaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
3 rkl oliiviöljyä
  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua noin puolisen tuntia ennen käyttöä. 
  2. Puhdista ja silppua salaatti, tomaatit, kurkku ja muut salaattiainekset. Lorauta kastike sekaan ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti