Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Tiedostavan kokin oivallukset
lauantai 3. heinäkuuta 2010
Tomaattia ja juustoa kesävieraille
Pienen puutarhani tomaatintaimet ovat tuottaneet satoa topakasti. Nautin niistä ihan sellaisenaankin, sillä ne ovat makeita kuin karkit. Vierailleni tarjoan niitä mozzarella-juuston tai grillatun halloumin kera. Lisäksi balsamicosiirappia ja oliiviöljyä. Nami!!
Tunnisteet:
balsamicosiirappi,
halloumi,
mozzarella,
oliiviöljy,
tomaatit
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti