Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 20. elokuuta 2010

Vierailulla Tertin Kartanossa - alkupalat

Alkupalana kartanon leipäset: 

* Mallasleivällä Iivarin savumuikkuja, pohjalla vaaleaa sinappikastiketta ja päällä tupsaus katajanmarjahyytelöä, joka vei kielen mennessään. Tertin omissa resepteissä maistuu lähiruoka ja vuodenajat.


* Mallasleivällä Kohtalon Voima-lammasmakkaraa ja Sieniherkkua. Purkillisen Sieniherkkua söin leivän päällä parissa päivässä. Ensi kerralla ostan santsin mukaan kotiin:)2 kommenttia:

  1. Hei taas! Kävin juuri kommentoimassa tuolla ylempänä blogia, mutta oli pakko vielä laittaa kommenti tähänkin, koska olin juuri kesäkuussa syömässä Tertin kartanossa, ja pidin aivan valtavasti! Ne hyytelöt olivat todella hyvät! Arvostan lähi- ja luomuruokaa, ja mielestäni ruuan alkuperä maistuu lopputuloksessa! Olen siitä onnellisessa asemassa, että voin nauttia appiukkoni kasvitarhan luomutuotteista lähes vuoden ympäri, ja lähistöllämme on paljon luomuperiaatteella toimivia maatilamatkailuravintoloita: vain sitä pöytään, mitä itse on tuotettu! Lopputulos vie kielen mennessään! :)

    VastaaPoista
  2. Olen tismalleen samaa mieltä, rakas Italiansalaatti! Tertin kartano tekee äärimmäisen arvokasta työtä lähiruoan ja luomun edistämiseksi. Heidän kaltaisiaan paikkoja saisi olla enemmänkin. Onneksi teiltäkin päin löytyy!

    VastaaPoista