Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 9. syyskuuta 2010

Cupcaken pakastaminen

Vastaus lukijakysymykseen:
Moi! Olen tekemässä cupcakes synttäreilleni ja päälle tuorejuusto/tomusokerikuorrutus... tuli hienoja, tein eilen koe-erän. tiedtkö miten ko kuorrutus käyttäytyy pakastettaessa eli kärsiikö? En ole ennen tehnyt sellaista kuorrutusta ja haluisin tehdä ne etukäteen mahd pitkälle.

Hei - helpoimmalla pääset, kun teet cupcaket valmiiksi pakastimeen ja kuorrutat vasta juhla-aamuna sulaneet kakkuset. Sokerikuorrutuksella on tapana halkeilla pakastamisen yhteydessä. Suklaa-kermaviilikuorrutus kestää hieman paremmin. Jos aamulla on kuorrutuksen kanssa kiire, nosta vadelma tai karkki tai tomusokeria kuorrutteen päälle, niin katse menee koristeeseen, ei niinkään kuorrutteeseen. Hyviä juhlia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti