Vastaus lukijakysymykseen:
Moi! Olen tekemässä cupcakes synttäreilleni ja päälle tuorejuusto/tomusokerikuorrutus... tuli hienoja, tein eilen koe-erän. tiedtkö miten ko kuorrutus käyttäytyy pakastettaessa eli kärsiikö? En ole ennen tehnyt sellaista kuorrutusta ja haluisin tehdä ne etukäteen mahd pitkälle.
Hei - helpoimmalla pääset, kun teet cupcaket valmiiksi pakastimeen ja kuorrutat vasta juhla-aamuna sulaneet kakkuset. Sokerikuorrutuksella on tapana halkeilla pakastamisen yhteydessä. Suklaa-kermaviilikuorrutus kestää hieman paremmin. Jos aamulla on kuorrutuksen kanssa kiire, nosta vadelma tai karkki tai tomusokeria kuorrutteen päälle, niin katse menee koristeeseen, ei niinkään kuorrutteeseen. Hyviä juhlia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti