Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 4. syyskuuta 2010

Kurpitsahillo

Ja lisää hilloa - tässä pistämätön ja simppeli kurpitsahillon ohje a´la systeri:

G L V

1 kg kurpitsaa
½ kg hillosokeria
3 luomusitruunaa
  1. Kurpitsa kuoritaan ja siemenkota poistetaan. Keitetään pehmeäksi ja survotaan hyvin. 
  2. Keitetään pehmeäksi ja survotaan hyvin. 
  3. Lisätään sokeri ja sitruunoiden mehu.
  4. Kuumennetaan seos kiehuvaksi.
  5. Hillo kannattaa pakastaa. 
  6. Hillo on herkullista esim. paahtoleivän päällä tai pullapohjaisen piirakan täytteenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti