Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

maanantai 13. syyskuuta 2010

Tofumunakas eli proteiinipamaus

G L

2 luomukananmunaa
1 pkt (270g) Soyan maustamatonta tofua tai savutofua
1-1½ tl suolaa

LISÄKSI: 
Vihanneksia tai kalaa
  1. Riko haarukalla kananmunien rakenne ja sekoita joukkoon murennettu tofu sekä suola. 
  2. Lisää täytteeksi edelliseltä aterialta jääneitä vihanneksia tai kalaa. Paista pannulla kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti