Alkuperäiset herkkukori-ohjeeni on julkaistu syyskuun Evita-lehdessä 2010. Tässä herkullisten energiapatukkojen ohje:
G L V
100 g margariinia
1 dl hunajaa tai siirappia
2 dl kaurahiutaleita
100 g reilun kaupan suolattomia cashew-pähkinöitä
100 g reilun kaupan pähkinä-mangosekoitusta
3 rkl seesaminsiemeniä
1 dl riisimuroja
- Säädä uuni 160 asteeseen.
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla.
- Sulata margariini ja hunaja kattilassa.
- Pieni pähkinöitä ja kuivahedelmiä tarvittaessa.
- Sekoita kuivat ainekset margariini-hunajasulaan ja kumoa se leivinpaperille.
- Paista 30-35 minuuttia.
- Anna jäähtyä 5-10 minuuttia, leikkaa sitten patukan kokoisiksi palasiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti