Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 7. lokakuuta 2010

Kuru Fasulye - papupata turkkilaisittain


















G L V
500 g valkoisia papuja
5 tomaattia
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl tomaattipyrettä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl paprikajauhetta
5 dl vettä
  1. Liota papuja yön yli. Kaada liotusvesi pois.
  2. Keitä väljässä vedessä noin tunnin ajan. Kaada vesi pois, kun se on vähän jäähtynyt. Siten pavut säilyvät paremmin ehjinä. 
  3. Ota tomaateista kanta pois ja silppua tomaatit pieneksi. 
  4. Kuori ja silppua sipuli pieneksi silpuksi.
  5. Laita pannuun oliiviöljyä ja kuullota siinä nopsasti sipulisilppu, tomaattipyre, paprikamauste ja tuore tomaatti.
  6. Lisää lopuksi pannuun vielä pieniksi silputut valkosipulinkynnet.
  7. Lisää pavut ja vesi. 
  8. Anna papupadan porista noin 20 minuuttia. Tarjoile riisin cacikin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti