Kokkailimme eräänä iltana ihanaa chili-tomaatti-munakasta. Nyt eivät nuhat iske - siitä pitää valkosipuli ja chili huolen! Kuvassa nuhaton ystäväni :)
G L
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 chiliä
1 rkl voita tai margariinia
4 luomukananmunaa
4 rkl luomumaitoa tai riisimaitoa
½ tl yrttisuolaa
½ tl sitruunapippuria tai mustapippuria
2 tomaattia
pieni nippu persiljaa
- Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulit. Poista chileistä siemenet ja silppua sipulisilpun joukkoon.
- Kuumenna paistinpannulla voi ja kuullota sipuli-chilisilppu kuultavaksi.
- Sekoita kananmunat, maito ja mausteet keskenään.
- Kaada muna-maitoseos kuullottuneen sipulisilpun päälle. Anna paistua miedolla lämmöllä.
- Silppua tomaatit ja persilja.
- Kun munakas alkaa jähmettyä, ripottele tomaatti-persiljasilppu munakkaan päälle.
- Anna munakkaan hyytyä.
- Nauti salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti