Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

maanantai 29. marraskuuta 2010

Mangolassi graniittiomenan siemenillä






Helpoin ja suurin suosikkini mansikka-puolukkasmoothien rinnalla on mangolassi. Ihana aamunaloitus tai välipala!


G L V
 
500 g maustamatonta jogurttia tai soijajogurttia
1 pss pakastemangoa
  1.  Sekoita ainekset tehosekoittimessa keskenään.
  2. Koristele graniittiomenan siemenillä tai puolukoilla. 

3 kommenttia:

  1. Täytyisikin katsastella seuraavalla kauppareissulla noita pakastettuja mangoviipaleita. Tuoretta, hyvää mangoa on vähän heikosti saatavilla. Minä olen käyttänyt mangon tarpeeseen vauvan mangososetta, mutta sehän on vain 50 % mangoa.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen heittänyt aikaa sitten toivoni tuoreista, ihanista, mehevistä mangoista tällä puolella planeettaa, mutta ne pakastemangot ovat todella hyviä ja niitä on hyvin saatavilla kaupasta kuin kaupasta tätä nykyä. Vauvansose toimii jotenkuten kakuissa, mutta ei oikein smoothiessa tai muissa herkuissa. Herkullista mangoilua!

    VastaaPoista
  3. Mies on tuonut joskus Intiasta tuoreita mangoja tuliaisiksi matkalaukussaan. Ei semmoisia herkkuja täältä kaupasta saa.

    VastaaPoista