Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

2nd ROUND avattu Jämsän Patalahdelle

http://www.radiojkl.fi/index.php?mw=patalahti+kierr%C3%A4tystuotekauppa+2nd%20round&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=17210&cat=1

Patalahden liikennemyymälään avataan kierrätystuotekauppa


Paikallisuutiset |  2010-12-15 05:33:29 |  Pertti Perämäki


Patalahden Station One palveluvalikoima täydentyy kierrätysmyymälällä. Taitavana kokkina tunnetun Marianne Kiskolan toteuttama 2nd Round tarjoaa käsityöläisten kierrätysmateriaaleista tekemiä tuotteita sekä huovutettuja tuotteita.
Useissa tuotteissa on vahvaa retrohenkisyyttä ja samalla asiakkaat saavan päivityksen suomalaisen muotoilun nykyosaamisesta.  
Toimitusjohtaja Kiskolan tavoite oli liikkeen aukaiseminen joulumarkkinoille ja alkavan vuoden liikevaihtotavoite on 200 000 euroa.

Patalahden liikenneasema työllistää pysyvästi 20 henkeä ja sesonkiaikaan 10 lisää. Kierrätystuotemyymälään palkataan töihin kaksi työntekijää.

Patalahden liikenneasema tekee positiivisen tuloksen tänä vuonna. Myynti on hypähtänyt 29 prosenttia vuoden takaisesta vertailujaksosta.

ptp

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon uudelle myymälälle! Kuulostaa kivalta. Harmi, ettei minulla ole sille suunnalle asiaa koskaan. Olisi ollut kiva käydä vierailulla uudessa myymälässäsi. =)

    VastaaPoista
  2. Tehkääpäs Keski-Suomen turnee - täällä on yhdet Suomen kauneimmista maisemista:) Tervetuloa!! Tuossa olisi tuo Himoskin vieressä, niin pääsee Alpeille, jos haluaa...

    VastaaPoista
  3. Ajellaan aina Savoon päin suorinta tietä, kun loma koittaa. Mutta harmin paikka. Jospa kaupalle tulee joskus nettisivut...? Tyttärenikin sanoi, että hieno idea tuo kauppasi. =)

    VastaaPoista