Marianne Kiskolan ruokablogi
Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.
Aasialaisia kasvisruokia ollaan meillä syöty viime viikot. Nyt tuli jo kaipuu suomalaiseen makumaailmaan ja laitoin ruoaksi sunnuntaina kaali-tattarivuokaa Tuija Ruuskan Aurinkomaa-kirjan ohjeella. On muuten hyvää, vaikka aika mietoa aasialaisiin makuihin verrattuna. =)
VastaaPoistaKokeilepas lorauttaa soijakastiketta kaali-tattarivuoan päälle lautasella. Se antaa kivan potkun:)
VastaaPoistaSitäkin voisi kokeilla. Kaalilaatikkoa on vielä monta annosta pakastimessa tuleville kaalilaatikontuskaisille päiville. Lisäsin ohjeeseen tomaattipyrettä ja vähän enemmän suolaa, ohje kun oli todellakin aika mieto, lapsille suunniteltu.
VastaaPoistaTuosta tuli mieleen hyvä naposteltava, pannulla paahdetut auringonkukansiemenet maustettuna soijakastikkeella. Ei ole vaikeaa, mutta aika herkullista pikku naposteltavaa. =)
VastaaPoista