400 g herkkusieniä
1 rasia tuorejuustoa (esim. ruohosipulin makuinen)
2 dl kermaa
mustapippuria
basilikaa
sinappia
- Poista herkkusienistä jalat ja pese ne. Leikkaa jalat pieneksi silpuksi. Sekoita joukkoon tuorejuustoa, silputtua basilikaa ja mausteet. Täytä sienten hatut seoksella.
- Sekoita erillisessä astiassa kerma ja sinappi ja kaada kastike uunivuokaan. Lado sienet vuokaan ja paista uunissa 225 asteessa noin puoli tuntia.
- Sienet sopivat parhaiten lisukkeeksi esim. kasvispihvien ja riisin kanssa.
Reseptin alkuperä: Ninja Sarasalo
Kuvaaja: Liisa Valonen
Me grillattiin kesällä usein tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä. Tänä kesänä ajateltiin kokeilla grillata myös marinoituja soijaleikkeitä. Tulispa jo grillikausi... =)
VastaaPoistaKokeiles täyttää ne soijaleikkeet joko tomaattipyreellä tai homejuustolla. Toimii!!!
VastaaPoistaPelkällä tomaattipyreellä tai homejuustolla?
VastaaPoistaKiehautan soijaleikkeet kasvisliemessä, jossa on muutama kuivattu chili. Sitten taputtelen kuivaksi ja täytän joko yrteillä maustetulla (voi laittaa ripauksen suolaa) pyreellä tai homejuustolla. Sitten laitan juustoraastetta päälle ja uuniin. Toimii:)
VastaaPoistaMutta ei kannata siis taputella liian kuivaksi:) Mehevyys pitää jäädä.
VastaaPoistaJa jos haluat grillata - niin voit lisätä juuston vasta ihan lopussa tai jättää kokonaan pois. Tomaattipyreiseen versioon voi laittaa esim. fetaa sisälle. Nami:)
VastaaPoistaAll right, täytyy kokeilla. =)
VastaaPoista