Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 22. helmikuuta 2011

Jussi 69's speciaalit

 
  1. Osta sämpylä, jossa on kurpitsansiemeniä. Jos sellaista ei löydy, sitten sellainen hyvä, jossa on jotakin makua. Halkaise sämpylä ja voitele molemmat puoliskot valkosipuliöljyllä.
  2. Laita leipien päälle kivasti silputtua aurinkokuivattua tomaattia, punasipulia, perustomaattia, snadisti ruucolaa, suolaa ja rosepippuria.
  3. Veljeni, joka on Euroopan paras kokki, laittaisi messiin myös rosmariinia ja muistaakseni myös chiliä... päätä itse.
  4. Jos et ole vegaani ja diggaat juustosta, laita molempien settien päälle pikkurillin paksuiset, pyöreät viipaleet vuohenjuustoa - se on sikahyvää.
  5. Paisto-ohje: Lämmitä uuni 250-asteiseksi eli tosi kuumaksi. Laita Jussi69's speciaalit sisään aika lyhyeksi ajaksi. Ne on siis otettava pois paljon ennen kuin ne muuttuvat mustiksi. Jos kuitenkin mokaat koko homman eli olet surkea kokki, mene ravintola Toriin, tilaa olut ja jotain hyvää syötävää.
Ohje Kia Heroldin ja Marianne Kiskolan keittokirjasta: "Kuuluisa kasviskeittokirja 2" (Animalia 2005) 
Reseptin alkuperä: Jussi, 69 Eyes-yhtyeen rumpali
Kuvaaja: Liisa Valonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti