Maukkaat eväät viikonvaihteeseen tarjoilee ruokatoimittaja Marianne Kiskola Jämsän Patalahdesta.
Ruokareseptit kuulet taajuudella perjantaisin kello 13.30 ja uusintana lauantaisin kello 10.30.
Mariannen maistuvia ruokia pääset myös nauttimaan Patalahden maankuulusta noutopöydästä.
Ruokareseptit kuulet taajuudella perjantaisin kello 13.30 ja uusintana lauantaisin kello 10.30.
Mariannen maistuvia ruokia pääset myös nauttimaan Patalahden maankuulusta noutopöydästä.
Mulla on tuota polentaa jäänyt kaappiin vanhenemaan. Laitoin sitä yhtenä päivänä italialaisittain puuroa pannulla paistaen ja tomaattikastikkeella höystettynä. Se oli hyvää, mutta pikkuisen työläämpää puuhaa.
VastaaPoistaEipä ole tullut mieleeni tehdä polentasta "vispipuuroa". Mutta kiitos vinkistä! Miltähän tuo maistuisi raparperilla maustettuna?
Tujauta mukaan vaniljaa, niin sitten saattaa toimia. Pikkaisen happamuutta taittaa myös tomusokeri:) Polenta on paistettuna ihanaa, tomaattikastike ja juusto toimivat tosi hyvin! Teen myös silloin tällöin niin, että paistan polentaa kuutioiksi halloumijuuston kanssa ja lisään salaattiin. Nami!!
VastaaPoistaJahas, kommenttini katosi bittiavaruuteen. Uudestaan.
VastaaPoistaTein tänään kaapin tyhjennyspuuron tätä ohjettasi soveltaen: puolet mannaryynejä ja puolet polentaa, sokerin ja marjasurvoksen korvasin noin 3 dl puolukkahilloa. Ihan hyvää tuli. Seuraavaksi pitäisi tehdä jotain niille raparpereille.