L
1 pkt (270g) savutofua
5 perunaa
4 tomaattia
2 rkl rypsiöljyä
nippu kevätsipulia
1 tl yrttisuolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2-3 dl juustoraastetta
nippu tuoretta lipstikkaa
- Säädä uuni 175 asteeseen.
- Viipaloi savutofu. Pese ja viipaloi perunat ja tomaatit.
- Sivele uunivuoka rypsiöljyllä. Lado vuokaa vuorotellen tofu-, peruna- ja tomaattiviipaleet. Silppua joukkoon kevätsipuli, ripottele sekaan suola ja pippuri. Lisää lopuksi juustoraaste.
- Paista uunin keskiosassa vajaa tunti. Silppua ennen tarjoilua päälle vielä tuoretta lipstikkaa.
- VINKKI: Jouduta kypsymistä käyttämällä valmiiksi keitettyjä perunoita. Ruoka valmistuu silloin puolessa tunnissa.
Tyttäreni teki tätä ruokaa tänään. Hyvin onnistui ja hyvältä maistui. =)
VastaaPoistaIhana kuulla kommentteja ja kokemuksia! Kiitos! Tämä on kyllä aika "varma (kasvis)nakki" sillä niin kevyesti se valmistuu - ja maistuu ihanalta.
VastaaPoistaHanna pyysi minua valitsemaan ensi kerrallakin hänelle jonkin kivan, helpon kasvisruoan ohjeen, jonka hän voi sitten toteuttaa.
VastaaPoistaVille oli kuulema syönyt teillä jotain hyvää kasvisruokaa. Söis vaan meilläkin. =)