G L V
2 pkt maustamatonta tofua tai hampputofua
1 rkl rypsi- tai auringonkukkaöljyä
1 rkl curryjauhetta
1 t - 1 rkl (kuinka tulista ruoastasi haluat) jauhettua chiliä
1 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl (gluteenitonta) soijakastiketta
1 rkl punaista Thai currytahnaa
muutama currynlehti (tai parilaakerinlehteä)
1 l vettä
1 luomuporkkana
1 prk bambunversoja
4 luomuperunaa
1 iso valkosipulinkynsi
1 tl hienoa merisuolaa
- Kuutioi tofut.
- Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kaikki mausteet joukkoon. Lisää tofut ja paista mausteet tofuun kiinni.
- Lisää vesi.
- Silppua porkkana ja perunat. Lisää bambunversojen kera keittoon. Purista valkosipuli joukkoon ja lisää suola.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes perunat ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti