Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 19. marraskuuta 2011

Mariannen paras hummus


Rakastan intohimoisesti hummusta. Se on uskomaton herkku! Itse teen sitä pikkujouluaikaan dippaukseen tsatsikin ja tomaattisalsan ohelle. Herkullisia pikkujouluja!


















G L V

1 tlk (La Bio) valmiita luomukikherneitä/kahviherneitä  
½ dl vettä
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl seesamitahnaa eli tahinia
2 tl suolaa
2 tuoretta luomuvalkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
2 tl rouhittua mustapippuria
1 dl silputtua tuoretta persiljaa
  1. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa.
  2. Nauti dippauksessa, leivän päällä, keitossa ym. Keittoon se tuo ihastuttavan maun, mutta se kannattaa lisätä vasta keiton ollessa valmis, sillä hummus palaa herkästi pohjaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti