Rakastan intohimoisesti hummusta. Se on uskomaton herkku! Itse teen sitä pikkujouluaikaan dippaukseen tsatsikin ja tomaattisalsan ohelle. Herkullisia pikkujouluja!
G L V
1 tlk (La Bio) valmiita luomukikherneitä/kahviherneitä
½ dl vettä
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl seesamitahnaa eli tahinia
2 tl suolaa
2 tuoretta luomuvalkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
2 tl rouhittua mustapippuria
1 dl silputtua tuoretta persiljaa
- Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa.
- Nauti dippauksessa, leivän päällä, keitossa ym. Keittoon se tuo ihastuttavan maun, mutta se kannattaa lisätä vasta keiton ollessa valmis, sillä hummus palaa herkästi pohjaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti