Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kaapelitehtaalla Kierrätystehdas

Viikonloppuna suuntaan Kaapelitehtaalle Kierrätystehtaalle ihastelemaan kierrätysosaamista. Ajattelin myös tukea käsityöläisten kekseliäisyyttä ja osaamista ostamalla ainakin uuden Mirkamekon. Ehkä mukaan tarttuu ruokakuvauksia ajatellen jotain muutakin ihanaa. Vaihtotavaratorille voisin huomenna viedä kuvausrekvisiittaa tai vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti