Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Lumoava kalakeitto




















G L

400 g itsepilkittyä tai kalatiskiltä kalastettua kalaa
2 porkkanaa
5 perunaa
1 sipuli
1 l vettä
½ l luomumaitoa tai kauramaitoa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 tl roseepippuria
3 laakerinlehteä
kourallinen tuoretta tilliä tai 2 rkl kuivattua
2 kalaliemikuutiota

  1. Puhdista ja paloittele juurekset ja kala. Silppua sipuli.
  2. Mittaa kaikki ainekset paitsi kala kattilaan ja keitä kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Lisää keittoon kalanpalat. Kalanpalat kypsyvät hetkessä, joten keittoa ei tarvitse enää keittää tai kala katoaa keittoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti