Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Vuohenjuustoleivät

G

2 patonkia
1 paprika
1 dl oliivirenkaita
100 g vuohenjuustoa

1 rkl balsamiviinietikkaa
villirucolaa
  1. Säädä uuni grillivastukselle 200 asteeseen. 
  2. Halkaise patongit kahtia.
  3. Siivuta paprika.
  4. Lastaa leipien päälle täytteet ja kuumenna grillivastuksen alla uunissa, kunnes juusto on sulanut ja kauniin ruskea. 
  5. Pirskottele balsamiviinietikkaa leipien päälle ja ripottele villirucolaa. 
Keliakiavinkki: Käytä gluteenitonta leipää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti