Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

tiistai 26. lokakuuta 2010

Mariannen keittokirjat nyt saatavilla blogin kautta!Toiveisiinne on vastattu:) Keittokirjaosiosta on nyt mahdollisuus tilata keittokirjojani.

Onnistuin saamaan blogilleni myyntiin muutaman Kasvisruokaa Aasiasta-kirjan, pari HOT-kirjaa ja yhden Papu, porkkana ja hillopulla-kirjan. Ne ovat muutoin loppuunmyydyt. TOFU-keittokirjaa ja KOTI-ruokaa koko perheelle saa vielä hyvin - Pikkumimmien ja Pikkujätkien keittokirjoja on saatavilla muutama kpl. Joku kyseli HOT-kirjan englanninkielistä versiota. Sitä minulla ei valitettavasti ole kuin oma kappaleeni - en tiedä, löytyisikö Amazonin kautta? Toivotaan, että Tammi ottaa uuden painoksen Papu, porkkana & hillopullasta, sillä sitä kysellään koko ajan. Siitä asiasta voi vedota Tammelle suoraan. Toivotaan parasta!!!

Tilatessasi keittokirjan, maksa kirja postimaksuineen Mariannen tilille: 578954-220120 VIITE: 8992 ja laita kuitti ja osoitetiedot sähköpostitse: marianne@catwolfproductions.com
 
Jos haluat omistuskirjoituksen kirjaan, muistathan mainita sen viestissäsi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti