G L V
Cashew-kerma:
3 dl reilun kaupan cashew-pähkinöitä
2½ dl haaleaa vettä
½ dl reilun kaupan juoksevaa hunajaa
- Jos mahdollista, liota yön yli cashew-pähkinöitä vedessä. Voit soseuttaa ne myös suoraan, mutta pehmeämpi ja samettisempi lopputulos tulee liottamisessa.
- Soseuta kaikki ainekset ja nosta jäähtymään jääkaappiin.
- Tarjoile reilun kaupan hedelmistä tehdyn hedelmäsalaatin kanssa.
Oh, kuulostaa hyvältä. Olisi kiva nähdä kuvaa myös tästä cashew-kermasta?
VastaaPoistaSe on sen verran vaaleaa (kuin soijakerma, mutta aavistuksen värittömämpää, sellaista cashew'n väristä), että se ei kummoiselta kuvassa näytä:) Hyvää se joka tapauksessa on. Jos haluaa näkyvyyttä sille, voi lisätä vaniljatangosta vaniljaa, niin saa pieniä mustia pisteitä kastikkeeseen.
VastaaPoista