Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Reilun kaupan hedelmiä cashew-kermalla


 G L V

Cashew-kerma:

3 dl reilun kaupan cashew-pähkinöitä
2½ dl haaleaa vettä
½ dl reilun kaupan juoksevaa hunajaa
  1. Jos mahdollista, liota yön yli cashew-pähkinöitä vedessä. Voit soseuttaa ne myös suoraan, mutta pehmeämpi ja samettisempi lopputulos tulee liottamisessa. 
  2. Soseuta kaikki ainekset ja nosta jäähtymään jääkaappiin. 
  3. Tarjoile reilun kaupan hedelmistä tehdyn hedelmäsalaatin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Oh, kuulostaa hyvältä. Olisi kiva nähdä kuvaa myös tästä cashew-kermasta?

    VastaaPoista
  2. Se on sen verran vaaleaa (kuin soijakerma, mutta aavistuksen värittömämpää, sellaista cashew'n väristä), että se ei kummoiselta kuvassa näytä:) Hyvää se joka tapauksessa on. Jos haluaa näkyvyyttä sille, voi lisätä vaniljatangosta vaniljaa, niin saa pieniä mustia pisteitä kastikkeeseen.

    VastaaPoista