G L V
1 pss (100 g) FairMaryn reilun kaupan cashew-pähkinöitä
½ tl cayennenpippuria
400 g tomaattimurskaa
200 g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
loraus aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 tl yrttisuolaa
2 tl rouhittua mustapippuria
3 valkosipulinkynttä
LISÄKSI:
½ ruukku tuoretta basilikaa tai 1 rkl kuivattua
- Paahda kuivalla kuumalla pannulla cashew-pähkinät nopeasti pyöritellen kauniin ruskeiksi. Lisää lopuksi cayennenpippuri ja pyöräytä nopeasti niin, että mauste avautuu kuumuudessa ja tarttuu pähkinöihin.
- Soseuta kaikki muut kastikeainekset keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Silppua viimeiseksi basilika saksilla kastikkeeseen.
- Lisää tomaattikastike paahdettujen cashew-pähkinöiden joukkoon ja lämmitä miedolla lämmöllä.
- Tarjoile keitetyn (gluteenittoman) pastan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti