Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 29. lokakuuta 2010

Reilut kookoskarkkipallot

 
Tämä ohje on vaivaton vaivailla lasten kanssa. Ja herkut katoavat yleensä ennen kuin kookospallot saavat kuorrutuksensa, mutta syötäväksihän nämä herkut on tarkoitettukin:)

G L V

100 g margariinia
2½ dl kaurahiutaleita
1 dl kookoshiutaleita
1½ dl reilun kaupan tomusokeria
1 tl reilun kaupan vaniljaa
2 rkl reilun kaupan kaakaojauhetta
2 rkl kylmää vettä
1 pss reilun kaupan aprikoosi-parapähkinäsekoitusta
  1. Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaura- ja kookoshiutaleet.
  2. Lisää tomusokeri hyvin sekoittaen, samoin vanilja ja kaakaojauhe. 
  3. Sekoita kylmä vesi. 
  4. Silppua pähkinät ja saksi aprikoosit pieniksi. Sekoita massa.
  5. Anna massan jähmettyä hetki.
  6. Nosta massasta lusikalla tai pyörittele käsin palloja.
  7. Pyörittele herkkupallot kookoshiutaleissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti