Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 16. lokakuuta 2010

Suloinen suklaa-kaurakaakao Evita-lehti syyskuu 2010

 
Alkuperäiset herkkukori-ohjeeni on julkaistu syyskuun Evita-lehdessä 2010. Tässä suloisen suklaa-kaurakaakaon ohje:

G L V

1 l kauramaitoa

5 rkl kaakaojauhetta
8 palaa reilun kaupan tummaa suklaata (70% kaakaota)
ripaus cayennenpippuria tai puolikkaan appelsiinin raastettu kuori
raakaruokosokeria 
  1. Kuumenna maito, mutta älä päästä kiehumaan. 
  2. Sekoita joukkoon kaakaojauhe. Paloittele suklaa ja lisää se kaakaoon. Mausta ripauksella cayennenpippuria tai appelsiininkuoriraastetta. 
  3. Maista ja lisää tarvittaessa raakaruokosokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti