Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Näin sen kuuluisikin olla!

Annan harvoin lihateollisuudelle sanansijaa blogissani, mutta nyt teen poikkeuksen. Jos haluaa lihaa syödä, on hyvä tehdä se vähintäänkin eläimen elämää ja laatua kunnioittaen.Itse suosin luomulihaa, jos lihaa kokkaan. Pidän siitä, että Suomesta löytyy eettisestä kestäviä lihatuotantoja - ja siksi annan lukijoillekin mahdollisuuden tutustua Tammisen lihatukun toimintaan. Heidän jäljitettävän tuotannon ajatuksensa on juuri sitä läpinäkyvää teollisuutta, jota perään kuulutan. Hienoa Tamminen!

TAMMISEN LIHATUKKU: EETTISTÄ, JÄLJITETTÄVÄÄ TUOTANTOA

Tammisen ajattelutapaa leimaa kokonaisvaltainen ympäristö- ja yhteiskuntavastuu. Eettinen, eläinten hyvinvointiin panostava tuotanto vaatii, että myös tuottajiemme hyvinvointi huomioidaan. Rotukarjan tuotannossa naudoille taataan turvalliset olosuhteet, joissa ne saavat toteuttaa lajikäyttäytymistään ja kehittyä stressittömästi ja luonnonmukaisesti.

Tammisen perusarvoihin kuuluvat myös avoimuus ja jäljitettävyys. Kotimaisella, joutsenliputetulla lihantuotannolla voidaan toimia näiden arvojen mukaisesti. Sekä Aitoa Rotukarjan Pihvilihaa -tuotteemme että uudet luomutuotteemme ovat jäljitettävissä aina kasvatustilalle ja rotuun asti etikettiin tulostetun tuottaja-/eränumeron kautta.

http://lihatukku-tamminen.com/jaljitettavyys/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti