Reissaajat-lehdessä (01/2011) julkaistut ruokavinkit. Sopii kaikille reissunaisille ja - miehille:)
KARAVAANARIN PARAS KAVERI ON TYYTYVÄINEN VATSA
Paljon ajavat tietävät, että matka tyssää ilman polttoainetta. Oli kyseessä auto tai kuski. Jokainen matkaaja tietää myös houkutuksen "napsia jotain" nälän yllättäessä. Terveellisintä - ja mukavinta - on ennakoida nälkä ja ravita kehoa kevyesti, mutta ravitsevasti. Kalorit kun eivät kyydissä istuessa kulu, vaikka maisemat vaihtuvatkin ja matka etenee. Ruoan mausta ja laadusta tai kokkaamisen ilosta ei silti tarvitse tinkiä.
Matkaajan menu osa 1, olkaa niin hyvä:
AURINKOINEN KAALISALAATTI
G L V
1 kiinankaali
2 appelsiinia
nippu ruohosipulia
1 dl mantelilastuja
½ dl appelsiinimehua
- Silppua kiinankaali pieneksi.
- Kuori ja paloittele appelsiinit.
- Silppua ruohosipuli
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti