Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Helppo, maidoton pasha Groove FM:lle



















Helppo, maidoton pasha
G L V

1 dl pilkottuja kuivattuja taateleita tai rusinoita
1 prk (2dl) kauravaniljakastiketta
1 pkt (300g) pehmeää tofua
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
½ dl mantelirouhetta
1 rkl appelsiinimarmeladia
2 rkl tomusokeria
Koristeluun: Mantelirouhetta

1) Pilko taatelit saksilla pieniksi. Jos käytät rusinoita, niitä ei tarvitse pilkkoa.
2) Vaahdota vaniljakastike ja pehmeä tofu vatkaimella.
3) Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin.
4) Anna viiletä jääkaapissa ennen tarjoilua.

VINKKI: Voit rakentaa näyttävän jälkiruoan lasiseen tarjoiluastiaan latomalla vuorotellen jälkiruokakastiketta ja marjoja tai säilykehedelmiä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä, ja idea maidottomasta pashasta on loistava! Tämä olisi varmasti myös helposti sulavampi ja tavallista kevyempi herkku - söin nimittäin Erittäin Perinteisellä Reseptillä tehtyä pashaa pääsiäisen aikana ja sen jälkeen tuntui siltä, kuin olisi niellyt tiiliskiven, ajattelin ettei sitä mötikkää saa enää millään sulamaan ... :) Tästä herkusta munkin masu tykkäis! :D

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihan pomminvarma herkku! Eikä kestä kuukautta sulaa:)

    VastaaPoista