Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Tofukirja Kodin kuvalehdessä

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa - onneksi jotkut hyvät asiat pysyvät 'muodissa' :)

    VastaaPoista
  2. Luin tänään Iltalehdestä että suosittelet soijakerman käyttöä. Oletko koskaan katsonut tuoteselostetta? Miksi tärkkelystä ja siirappia? Kyllä aito kerma on aina aitoa kermaa, varsinkin kun eläinrasvat on uusimmissa tutkimuksissa todettu terveellisiksi.

    Vesi, kuoritut soijapavut (4%), kasviöljy, muunnetut tärkkelykset: tapioka ja maissi , fruktoosi-glukoosisiirappi, emulgointiaineet: E473 ja lesitiinit, stabilointiaineet: ksantaanikumi, guarkumi ja karrageeni, merisuola, aromi, hapettumisenestoaine: tokoferoliuute.

    VastaaPoista