Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Paistetut halloumipihvit tomaattisalsalla














1 pkt halloumia

Salsa:
4 luomutomaattia
1 iso makea sipuli
pari kevätsipulin vartta
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
½ tl cayennenpippuria
1 tl hienoa merisuolaa
1 limetin mehu
  1. Puhdista ja silppua tomaatit ja sipuli.
  2. Saksi kevätsipulin varret joukkoon.
  3. Sekoita mausteet ja purista limetin mehu joukkoon.
  4. Viipaloi ja paista tai grillaa halloumit molemmin puolin kauniin ruskeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti