Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Chilikaakao


G L V
8 dl luomumaitoa tai kauramaitoa

4 rkl reilun kaupan tummaa kaakaojauhetta
3 rkl raakaruokosokeria

ripaus cayennenpippuria

8 palaa reilun kaupan tummaa suklaata
  1. Kuumenna maito kattilassa varoen ylikuohumista.
  2. Vispaa joukkoon kaakaojauhe, sokeri ja cayennenpippuri.
  3. Tipauta jokaisen mukin pohjalle 2 tumman suklaan palaa ja kaada kuuma kaakao sen päälle. Sekoita sulava suklaa lusikalla kaakon joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti