Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Cashew-kerma


Cashew-kerma

Iltalehti 29.10.2007

300 g eli 3 pussia reilun kaupan cashewpähkinöitä
2½ dl haaleaa vettä
2 rkl reilun kaupan raakaruokosokeria

  1. Anna cashew-pähkinöiden liota haaleassa vedessä pari tuntia.
  2. Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella ja tarjoile lämpimän hedelmäsalaatin kanssa.
Valokuva: Janne Aaltonen
Teksti ja kuvausjärjestelyt: Sanna Miettunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti