Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Välipalaleivät

Välipalaleivät

4 kpl

½ ps (50g) parapähkinä-aprikoosisekoitusta (FairMary)
150 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl reilun kaupan juoksevaa hunajaa (Hunajainen Sam)
4 paahtoleipäviipaletta

1) Pieni pähkinät ja aprikoosit.
2) Sekoita pilkotut pähkinät ja aprikoosin palat tuorejuuston ja hunajan kanssa.
3) Paahda leivät leivänpaahtimessa ja voitele ne seoksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti