Johnnyn cashewrahka
Ohje Marianne Kiskolan keittokirjasta: “Papu, porkkana ja hillopulla – kasvisruokaa perheelle” (kevät Tammi 2008)
1 dl cashewpähkinöitä
1 dl persikoiden sokerilientä
2 dl vaniljakastiketta
4 kpl säilykepersikan puolikasta
½ dl rusinoita
LISÄKSI:
2 kpl säilykepersikan puolikasta
½ dl rusinoita
½ dl cashewpähkinöitä
KORISTELUUN:
jauhettua kanelia
1) Tätä ohjetta varten kannattaa käyttää 1 iso purkki (820g) säilykepersikoita.2) Laita tehosekoittimeen cashewpähkinät ja 1 dl persikoiden sokerilientä. Soseuta.
3) Lisää vaniljakastike ja soseuta.
4) Lisää 4 säilykepersikan puolikasta. Jätä jäljelle jäävät koristeluun. Soseuta.
5) Lisää rusinat ja soseuta.
6) Pieni veitsellä 2 säilykepersikan puolikasta. Nosta tarjoilukulhoon.
7) Ripottele rusinat ja cashewpähkinät persikanpalojen päälle. Kaada tehosekoittimesta sose mukaan ja sekoita lusikalla.
8) Nosta jääkaappiin vetäytymään.
9) Annostele jälkiruokakulhoihin ja halutessasi, koristele kanelilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti