Marianne Kiskolan ruokablogi

Marianne kokkaa rokkaa keittiössä ystäviensä, perheensä ja eläintarhansa kanssa, intohimonaan kotiruoka, maailman maut ja suomalainen, jumalainen luonto sekä tiedostava kulutus. Marianne on julkaissut 8 keittokirjaa ja työskennellyt ruoka-alalla lähes kaikissa mahdollisissa tehtävissä ympäri maailmaa.

Tiedostavan kokin oivallukset

torstai 8. huhtikuuta 2010

Johnnyn Cashewrahka

Johnnyn cashewrahka

Ohje Marianne Kiskolan keittokirjasta: “Papu, porkkana ja hillopulla – kasvisruokaa perheelle” (kevät Tammi 2008)

1 dl cashewpähkinöitä
1 dl persikoiden sokerilientä
2 dl vaniljakastiketta
4 kpl säilykepersikan puolikasta
½ dl rusinoita

LISÄKSI:

2 kpl säilykepersikan puolikasta
½ dl rusinoita
½ dl cashewpähkinöitä

KORISTELUUN:

jauhettua kanelia

1) Tätä ohjetta varten kannattaa käyttää 1 iso purkki (820g) säilykepersikoita.
2) Laita tehosekoittimeen cashewpähkinät ja 1 dl persikoiden sokerilientä. Soseuta.
3) Lisää vaniljakastike ja soseuta.
4) Lisää 4 säilykepersikan puolikasta. Jätä jäljelle jäävät koristeluun. Soseuta.
5) Lisää rusinat ja soseuta.
6) Pieni veitsellä 2 säilykepersikan puolikasta. Nosta tarjoilukulhoon.
7) Ripottele rusinat ja cashewpähkinät persikanpalojen päälle. Kaada tehosekoittimesta sose mukaan ja sekoita lusikalla.
8) Nosta jääkaappiin vetäytymään.
9) Annostele jälkiruokakulhoihin ja halutessasi, koristele kanelilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti